Pár évvel ezelőtt még sokkal nagyobb volt a hölgyek kedve eljárni fodrászüzletekbe, kozmetikákba vagy egyéb szépségszalonokba. Mára kicsit a világ megváltozott, s ez talán leginkább a gazdasági válságnak köszönhető, amikor is az alapanyagok és a szépségipari szektor tevékenységével kapcsolatos egyéb járulékos költségek áremelkedésének határa is pusztán a csillagos ég lett . . .

Az Avon termékeinek értékesítésével foglalkozunk főként Budapest területén, ahol díjmentesen s a lehető leggyorsabban, precíz szolgáltatásunk keretében szállítjuk le Kedves Vásárlóinknak megrendeléseiket. Feladatunk és szolgáltatásunk az értékesítésnél azonban nem áll meg! A termékeket szépségtanácsadóink segítségével értékesítjük és mindent megteszünk azért, hogy olyan szépségtanácsadókat foglalkoztathassunk, akik szakmai rátermettségéről, termékismeretéről és vásárló orientált szemléletmódjáról mi magunk is a felkészítésük során meggyőződhettünk.

Szépségtanácsadóink készséggel állnak rendelkezésre a termékekkel kapcsolatos kérdések esetén és természetesen szakmai segítséget és trükköket is megosztanak vásárlóinkkal, hogy miként használhatják termékeinket céltudatosabban, rentábilisebben és hatékonyabban a szépülés vagy a meglévő természetes szépségük megtartása, kiemelése érdekében. Budapest területén számtalan kontakt pontunk van, ahol ugyan a termékeinket közvetlenül nem lehet megvásárolni, de meglehet ismerkedni azokkal, illetve ingyenes sminkpartikon, púderpartikon és kozmetikai kezeléseken lehet részt venni, előzetes egyeztetések alkalmával.

Ha ellátogat valamelyik kontakt pontunkba vagy találkozik egy szépségtanácsadónkkal és kezébe veszi termékkatalógusunkat akkor Ön is látni fogja, hogy termékeink nagyon széles skálán mozognak. A kozmetikumoktól, az illatszerektől – minőségi női és férfi parfümök – a higiéniás termékekig szinte minden megtalálható a kínálatunkban. Kortól és nemtől függetlenül állíthatjuk, hogy már mindenki igényeit ki tudjuk elégíteni.

Kifejezetten Budapest területén akkor is tudunk Önnek segíteni ha érdeklődésének központja nem csupán a vásárlás hanem a jutalékos alapon működő értékesítési rendszerünk lehetőségeinek kiaknázása is egyben. Ebben az esetben nincs más teendő mint a munkalehetőség oldalon kitölteni az űrlapunkat és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.