Manapság vannak olyan hasznos, és haszontalan dolgok, melyekért rajongunk: ilyenek mondjuk a 3D képe, vagy a LED fények, vagy a lebegő deszkák stb. Nagyon szeretjük ezeket, pedig egy részük csak látványosság.

Azt hisszük, hogy a LED fényeknek is van hasznos, és pusztán csak látványos oldala. A pusztán látványos oldalhoz tartozik a cipőre ragasztható fénycsík, vagy a LED cipőfűző, vagy a lakásokba felaggatott LED gömbfüzér. De a hasznos oldal például a LED izzókkal felszerelt egész, és billentyűzet, vagy a biciklire tehető fények.

Manapság már sok, sok olyan munkalámpát is árulnak, melyeket LED izzókkal látnak el, ezáltal megkönnyebbítve a munkát végzők számára a világítást.

De amit talán közemberek is örömmel fogadnak, az az USB szúnyog és rovarvonzó!  Szúnyog-, és rovarirtó lámpa csalogató LED fénnyel van felszerelve, ennek köszönhetően magához édesgeti az összes bosszantó, repülő rovart. Ez egy zseniális találmány, különösen egy olyan világban, ahol még karácsonykor is meggyűlik a bajunk a vérszívókkal.