Nem tudod, hogy hova menjél kikapcsolódni a családoddal, pároddal, vagy akár egyedül? Úgy gondolod, hogy itt az ideje egy kis kalandot belevinni a pihenésbe?

A legjobb megoldás a sátorozás, kempingezés. Családosok számára nagyon jó, mert a gyerekek nagyon szeretnek kint a vadonban, új helyen lenni, és aludni, számukra ez egy nagy kaland. A pároknak ezek a napok kapcsolat építőek tudnak lenni, ugyanis új környezetbe, és új helyzetbe látják meg egymás személyiségét, és próbálják ki magukat. Egyedül is nagyon jó elmenni kirándulni, ugyanis kiszakadunk az embertömegből, nyüzsgésből, a napi rohanásból, és végre tényleg igazán tudunk pihenni. Hallgathatjuk lehet a madarak énekét, friss levegőt szívhatunk. Az erdőben a legjobb kempingezős hely a patak mellett van. Itt ihatunk a friss, tiszta vízből, és akár horgászhatunk is. A fogott halat az esti sütögetésnél finom, ropogósra süthetjük, és így nem is kell azon aggódni, hogy mi lesz a vacsora.

A kempingezéshez szükséges felszereléseket hobbi, szabadidő vagy akár utazás, utazási kellékeket forgalmazó boltokba lehet megvásárolni. Például: zseblámpát, távcsövet, hálózsákot vagy kemping széket, asztalt. Egy ilyen kirándulás előtt mindenképpen többször nézzük át a csomagjainkat, hogy biztos minden meglegyen.