Milyen játékok jutnak eszünkbe akkor, amikor egy játszótérre gondolunk? Hinta, libikóka, csúszda – ez mind szép és jó, de manapság ennél már sokkal többől is lehet válogatni. Amikor lakótelepünkön kivisszük a gyereket a játszótérre, nem kell megelégednünk a régimódi játékokkal, helyettük lehetne korszerű, készségfejlesztő játszótéri eszköz kínálatból is válogatnia a lakótelepek lakóinak.

A Faberland olyan játszótéri eszközöket gyárt, melyek biztosítják a már jól megszokott élményt, hiszen náluk is van térhálós játszóeszköz, hinta, játszóvár, de mellettük különféle egyensúlyfejlesztő mászóka komplexumok, drótkötélpályák is elérhetőek a kínálatukban a különféle játszótéri hangszerek, és strapabíró kültéri trambulinok is találhatóak.

Gondoljuk csak el, mennyivel különlegesebb lenne úgy játszótérre járni, hogy akár hangszerekkel is kísérletezhetne a gyerek, vagy úgy, hogy a szimpla mászóka helyett készségfejlesztő játékok is lennének kint? Ráadásul a Faberland egyedi tervezést is vállal, így ha óvodák, vagy magánintézmények rendelnének tőlük, akár még a színt is megválaszthatják az elemek mellett.