Az utóbbi években Magyarország jelenlegi kormánya nagy hangsúlyt fektetett a különböző családalapítási, otthonteremtési lehetőségek biztosítására azzal a konkrét céllal, hogy ezáltal is segítse a fiatalokat abban, hogy bele merjenek vágni az építkezésbe és a gyermekvállalásba. 

 

Egy ház építése számos munkálattal jár, aki látott már ilyet, vagy dolgozott már építkezésen, az tudja, hogy a csőrendszerek, vezeték helyének kiásása, az alapozás olyan munkafolyamat, mely több nehézgép segítségét is igénybe veszi. Ennek szükségessége alól a későbbi munkafolyamatok sem mentesülnek.

Az ilyen jellegű munkálatok elvégzéséhez érdemes igénybe venni olyan cégek segítségét, mint amilyen a Konrád Daru belföldi fuvarozás szolgáltatása. Egy építkezés során különféle építőanyagok és építéshez szükséges munkagépek szorulnak belföldi fuvarozásra és ez kizárólag olyan nagyházgépek mozgatására és emelésére való szállító eszközökkel lehetséges, mint amilyenek a Konrád Darué. A nehézsúlyú belföldi fuvarozás lényege nem merül ki abban, hogy a kész házba a cuccainkat átviszik, már az építkezés során is hatalmas segítséget jelenthet egy olyan jármű, mely a különböző építési rakomány felpakolásában, szállításában és rendeltetési helyére illesztésében segít. A belföldi fuvarozás nem hagyományos járművekkel történik, hanem olyanokkal, melyek daruval is fel vannak szerelve.