Egy-egy elsárgult vagy lepattogzott festéktől foltos ablak az egész házunk, lakásunk kinézetét teljesen elrontja. Aki lakott már öreg épületben, jól tudja, milyen kísérteties hangon süvölt, sípol, huhog a szél a lakáson belül is, ha kint viharosra fordul az időjárás.

Nem is szükséges ehhez régi téglaházban élni, a panellakásokban is remekül hallható a szél hangja, a nyílászárók tökéletlensége miatt.

Otthonunk értékét nagyon megnövelhetjük, ha régi, vetemedett ablakainkat esztétikus műanyag ablakokra cseréljük. Ez persze nem kis beruházás, de pénztárcánkat az is igen érzékenyen érinti, ha lakásunkból kiszökik a meleg, és egész télen az utcát fűtjük. Hosszú távon tehát a jól záródó műanyag ablak a lehető legjobb beruházás.

Szebb, jobban fűthető és jobban takarítható lesz a lakásunk. (Aki már csavarozott szét fakeretes ablakokat, majd szedegette a szálkákat ablakmosás után a kezéből, az tudja, hogy miről beszélek.)

A Daidalos Kft. honlapján gazdag műanyag ablak kínálatot találunk és ezekhez rendelhetünk kiegészítőket is: redőnyöket, rolókat, külső és belső párkányokat. Választhatunk Salamander, Kömmerling, Veka ablak profilokat. Mivel a bőséges kínálatban nehéz eligazodni, ezért a cég tapasztalt szakemberei segítenek megtalálni a számunkra legideálisabb márkát, típust és segítenek meghatározni a műanyag ablak méretét is.

A nyílászárók beépítését is elvégzi a Daidalos Kft. Természetesen az ablakokra és azok beépítésére is teljes körű garanciát vállalnak.