Az Edda énekese Pataky Attila a reggeli műsorok sztárja, főleg akkor, ha ismét előáll elképesztő UFO történeteivel, és azon nézeteivel, miszerint a földönkívüli lények léteznek, mi több ellátogatnak hozzánk. Ezt számos összesküvéselmélettel – avagy ténnyel – támasztja alá. 

A legismertebb állításai közé tartozik, hogy a Hold sötét oldalán sárkánylények élnek, illetve hogy örök életű fénylények élnek az űrben, és hogy mindez el van titkolva az átlag ember elől, pedig a vezető körökben mozgó emberek ezt mind tudják.

Egy ilyen nézettel – bár  nincs egyedül, de azért mégis.. – feltételezné az ember, hogy szüksége van egy biztos támogató erőre hátulról, a családból, akik mindenkivel szemben is megvédik őt, és elhiszik, hogy nem bolond. Felesége Orsolya bár nem volt személyes tapasztalata az UFO-król, de azért elhitte Attila állításait: 2018 nyara óta azonban már nem csak hisz neki, hanem tudja is, hogy igaza van, hiszen saját szemével láthatta az UFO-kat megjelenni a Balaton felett.

Bár ezt valószínű, hogy csak ők hiszik el: hiszen a tapasztalás abban merült ki, hogy egy piros pont repült el az égen, mellyel kapcsolatban Attila érezte, hogy nem repülő. Megmutatta feleségének, aki szintén szokatlan dolgokat kezdett érezni: onnan már biztos volt abban, hogy valóban UFO-k repkednek fölöttünk.