A hölgyek szeretnek pletyizni . . . Ez nemük természetes velejárója, hiszen a teremtő talán éppen ezért sokkal jobb verbális készséggel áldotta meg őket mint férfi társaikat.

Az Avon Budapest Info – hivatalos Facebook oldala pontosan azért jött létre, hogy a hölgyek kedvükre beszélgethessenek a téma irányvonalaként megadott Avon termékekről, tapasztalatokat és véleményeket cserélhessenek termékeinkkel kapcsolatban. Jelenleg körülbelül hatezren vagyunk ami már elég magas szám ahhoz, hogy értékes visszajelzéseket kaphassunk a vásárlók szokásairól, illetve ami legfontosabb kívánságairól. Szépségipari óriásunk amit képviselünk a Nagy Számok Törvénye alapján gondolkodik. Aki már valaha kezébe vette valamelyik termékkatalógusunkat az láthatta, hogy az árak és a kínálat kampányról kampányra változik. Egyes termékek eltűnnek a kínálatból jó hosszú időre, egyes termékek visszajönnek és így tovább. Vajon miért lehet ez?

Ezek a dolgok sosem önhatalmú intézkedések alapján történnek hasra csapva, inkább azt mondhatjuk, hogy a többség nyer 🙂 A világ vezető szépségipari cége minden évben összesíti ezeket a visszajelzéseket, amelyek például az olyan csatornákról érkeznek be mint a cikkben szereplő Facebook oldalunk, s az ilyen visszajelzések összesített eredményének függvénye mindig a következő kampány kínálata. Érdemes tehát mindenkinek aktívnak lenni Facebook oldalunkon, témáinkat kedvelnie és azokat megosztania, hiszen az azt is elősegíti, hogy egyre többen és többen legyünk.

Előfordult már Önnel is, hogy az egyik Avonos termék nagyon bejött (pl. egy parfüm) de hiába fordult tanácsadók tucatjához nem járt eredménnyel mert azt a sajnálatos információt adták, hogy a termék már jó ideje nem kapható?! Több mint valószínű, hogy ezzel nincs egyedül. Lehet még több 100 vagy 1000 hasonló gondolkodású ember van aki szintén szeretné azt a terméket a kínálatunkban viszontlátni amit Ön is. Ügye milyen jó lenne koncentrálni az erőket és egyszerre közösen kifejteni a véleményeket, vagy egyes már nem kapható termékek utáni ácsingózásokat, vágyakat? Minél többen vagyunk, annál nagyobb a lehetőség a sikerre a cél elérésére. Szokták mondani, sok lúd disznót győz 😉